Blomkålsbröd

Så lagar du gott blomkålsbröd!

Ingredienser

  • 400 g /6 dl blomkål mald
  • 2 stora ägg
  • 1/2 dl parmesanost
  • 2 msk mandelmjöl
  • 2 msk kokosmjöl
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk persilja eller andra kryddor
  • 1 tsk vita sesamfrö för topping

Gör så här

  1. Förvärm ugnen till 220 C.
  2. Blanda alla ingredienser i en stor skål.
  3. Blandningen ska inte vara för lös.
  4. Smörj muffinsformarna.
  5. Fyll formarna, strö sesamfrön på brödet.
  6. Baka i 20-25 min.
  7. Låt brödet svalna lite innan du äter.

Författare: Zehra Jakupovic

Zehra är utbildad kock och konditor. Med ett brinnande intresse för bakverk och matlagning inspirerar hon med utsökta recept. Zehra jobbar idag som kock på Lindens förskola och Björköby skola.

Lämna ett svar