Glutenfria zucchinibiffar med bosnisk combi cream

Goda glutenfira zucchinibiffar.

Ingredienser

  • 1 kg zucchini
  • 1 ägg
  • 100 g majsmjöl
  • 150 g bosnisk combi cream (finns att köpa på Willys)
  • salt
  • svart peppar
  • persilja
  • rapsolja

Gör så här

  1. Riv zucchinin och salta.
  2. Blanda runt och låt stå i 30 minuter.
  3. Krama ur vätskan från zucchinin.
  4. Blanda zucchini med andra ingredienser utan rapsolja.
  5. Häll i rapsolja i en stekpanna och stek i små biffar tills de får fin färg.
  6. Servera med grön sallad och tzatziki.

Författare: Zehra Jakupovic

Zehra är utbildad kock och konditor. Med ett brinnande intresse för bakverk och matlagning inspirerar hon med utsökta recept. Zehra jobbar idag som kock på Lindens förskola och Björköby skola.