Liba bröd fyllda med ris och spenat

Fyllda Liba bröd med ris och spenat.

Ingredienser

  • 1 påse Liba rågbröd- 5 st frp.
  • 200 g färsk spenat
  • 150 g feta ost
  • 2 dl kokt ris blandat med spenat (50 g).
  • salt, peppar, vitlök och olivolja

Gör så här

  1. Koka ris, tillsätt spenat till slutet och låt den kallna.
  2. Blanda med kryddor.
  3. Lägg Liba brödet på arbetsbänken och fördela fyllningen på brödet och rulla ihop.
  4. Lägg de på ett ugnssäkert fat och pensla med olivolja.
  5. Gratinera i mitten av ugnen 8-10 min.

Författare: Zehra Jakupovic

Zehra är utbildad kock och konditor. Med ett brinnande intresse för bakverk och matlagning inspirerar hon med utsökta recept. Zehra jobbar idag som kock på Lindens förskola och Björköby skola.

Lämna ett svar