Majsbiffar

Vegetariska majsbiffar.

Ingredienser

  • 300 g majs (1 konserv)
  • 3 ägg
  • 1 st gul lök
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk vegeta eller någon annan krydda
  • 1 tsk chilipulver
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 1,5 dl havregryn
  • 2 msk bakpulver
  • 1 msk persilja

Gör så här

  1. Mixa lätt eller mosa ihop majsen med en gaffel.
  2. Rör ihop majsen med ägg, vetemjöl, havregryn och bakpulver.
  3. Smaka av med lite chili, salt och persilja.
  4. Stek i olja på medelvärme i stekpanna.
  5. Servera med sallad och keso!

 

Författare: Zehra Jakupovic

Zehra är utbildad kock och konditor. Med ett brinnande intresse för bakverk och matlagning inspirerar hon med utsökta recept. Zehra jobbar idag som kock på Lindens förskola och Björköby skola.

Lämna ett svar